Κοσμάς σε Κούγια: «Αυτά να πας να τα πεις στα πρωινάδικα – Την ΑΕΚ θέλεις-δεν θέλεις, θα τη σέβεσαι»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Μέσα σε αρκετή ένταση διεξήχθη η κλήρωση των πλέι – οφ της Super League
Χαρακτηριστικός των υψηλών τόνων όπου υπήρξαν, είναι ο διάλογος του Γιώργου Κοσμά με τον Αλέξη Κούγια.
Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ είχε θερμό επεισόδιο με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.
Αφότου λοιπόν ο τελευταίος ισχυρίστηκε πως οι «κιτρινόμαυροι» ευνοούνται από τη διαιτησία (μαζί με Άρη, Λαμία, Κηφισιά), ενώ αδικούνται οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας και Βόλος, ο Μηνάς Λυσάνδρου επιχείρησε να τον διακόψει με την αιτιολογία πως δεν ήταν συνεδρίαση Δ.Σ., αλλά διαδικασία κλήρωσης.
Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Κοσμάς και, σύμφωνα με την «Ένωση», ανέφερε σε έντονο ύφος:
«Αυτά να πας να τα πεις στην Φαίη Σκορδά, σε κανένα πρωϊνάδικο από αυτά που εμφανίζεσαι. Τέλος τώρα στις συκοφαντίες σου. Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ θέλεις-δεν θέλεις θα την σέβεσαι. Θέλατε πρωταθλήματα από αυτά που ήσασταν μπροστά 25 βαθμούς από τον Νοέμβριο και δεν μπορείτε να χωνέψετε πως παίζεται στα ίσια πλέον, αλλά θα το χωνέψετε».
Από την πλευρά της ΑΕΚ επιβεβαιώνεται πως ο Κούγιας πέταξε ένα 50άρικο προς τον εκπρόσωπό της, «ξεστομίζοντας μια από τις γνωστές χυδαιότητες».

Όπως αναφέρεται λοιπόν από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Κοσμάς πήρε το 50άρικο, το έσκισε και του πέταξε τα κομμάτια, λέγοντας:
«Κόλλα το τώρα με σελοτέιπ να το δώσεις σε κανέναν φουκαρά από αυτούς που περιμένουν να τους πληρώσεις ή σε κανένα ταξί να πάει στον εισαγγελέα να μεταφέρει αυτά που λες εδώ. Να τελειώνει τώρα εδώ αυτή η παρωδία».
Σύμφωνα με την ΑΕΚ μάλιστα, μετά το τέλος της διαδικασίας (και αφότου είχε λήξει το επεισόδιο), ο Κούγιας μάζεψε τα κομμάτια από το σκισμένο 50άρικο

Tagged