ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Αδιανόητη η ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο Κώστας Καραμανλής»

Ειδήσεις

«Η αδιανόητη ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο κύριος Κώστας Καραμανλής είναι χαρακτηριστικό όχι μόνο του ιδίου, αλλά και της κυβέρνησης του», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Παρασυρόμενος προφανώς από την “αποθέωση” που γνώρισε από τους υπόλοιπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την ντροπιαστική του ομιλία στο κοινοβούλιο, σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη συνέχισε να αρνείται τις τεράστιες ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών»,σημειώνει, σχολιάζοντας πως «έφτασε μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ψευδέστατα πως δεν είχε καμία προειδοποίηση για ατυχήματα!». «Ζήτησε μάλιστα στον αέρα να του φέρουν «ένα χαρτί, ένα χαρτί, που να λέει πως εμείς προειδοποιούμε πως θα γίνει ένα τέτοιο μεγάλο ατύχημα», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κι αφού το ζήτησε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εμείς οφείλουμε να του το δώσουμε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτει «το βίντεο της συνέντευξης του, αλλά και της απάντησης που έλαβε από την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, καθώς και το σχετικό έγγραφο».

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισυνάπτει το σχετικό λινκ για το βίντεο και τα έγγραφα

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged