Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό: «Ξεκίνησε επαφές η Φενέρ με Ελ Νεσίρι»

"Κοριός" στα Αποδυτήρια Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν από την Κωνσταντινούπολη, όσον αφορά τη προσπάθεια, που επιχειρεί ο Ολυμπιακός, ώστε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Τη στιγμή όπου μόλις την περασμένη Παρασκευή στην γειτονική ζώα … άναψαν φωτιές αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο προς τον πρώτο δκόερ του Ολυμπιακού και του Conference League γενικότερα, τα τελευταία νέα που καταφθάνουν από την ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης είναι άκρως ενθαρρυντικά για τους Πειραιώτες.
Ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαπουντζίογλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι δεν υπήρχε συμφωνία της ομάδας της Κωνσταντινούπολης με τον MVP του Conference League, με νέο «χτύπημα» στο Twitter αποκαλύπτει ότι η ομάδα του Μουρίνιο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του Γιουσέφ Εν Νεσίρι!
Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της Φενέρ, Μάριο Μπράνκο, έχει σηκώσει «γέφυρες» επικοινωνίας με την ομάδα της Ανδαλουσίας προκειμένου ο διεθνής Μαροκινός φορ να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου.

Tagged