Κατερίνα Τσάβαλου: “Δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς να δώσεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει συμφωνία;”

Κουτσομπολιό

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για την κόρη της, τις παρένθετες μητέρες, την εγκυμοσύνη και άλλα σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».

Αρχικά, ανέφερε: «Απολαμβάνω χρόνο με την κόρη μου και ήρθε να με δει και στο θέατρο. Στους “Κουραμπιέδες με χιόνι” ακόμα δεν θέλω να τη δει, γιατί ο ρόλος μου είναι λίγο πιο σκοτεινός. Πιστεύω πρώτα στην οικογένεια και το μοίρασμα και μετά ότι θέλω να κάνω ένα παιδί και ό, τι γίνει. Τώρα για την επιλογή κάποιας να κάνει μόνη της παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της δεν μπορώ να το ξέρω, δεν θα έμπαινα ποτέ σε κάτι τέτοιο».

Αναφορικά με το θέμα της παρένθετης μητρότητας σχολίασε: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω σαν μάνα πώς έχοντας ζήσει όλο αυτό της εγκυμοσύνης που κυοφορείς ένα μωρό, έχεις ένα παιδί μέσα σου, που μεγαλώνει, γίνεται όλο αυτό το θαύμα και η μαγεία, πώς μπορείς μετά, αφού το γεννήσεις να το δώσεις επειδή έχεις κάνει μια συμφωνία; Δεν το καταλαβαίνω».

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ήθελα πάντα να γίνω μάνα. Απλώς σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να γίνει και από θέμα επιλογών γενικότερα. Το παιδί μου είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει, με αξίωσε ο Θεός να γίνω μάνα και το εννοώ».