Άγγελος Μπράτης: «Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες»

Κουτσομπολιό

O Άγγελος Μπράτης σε συνέντευξή του σε πρωίνή εκπομπή, μίλησε για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο κάνοντας και αποκαλύψεις.

«Ως άνθρωπος είμαι αναπάντεχος, ήρεμος, απόμακρος, φιλικός. Είμαι απόμακρος όταν δουλεύω κι όταν νιώθω ότι απειλείται ο προσωπικός μου χώρος, συνήθως φαίνεται όταν είμαι απόμακρος. Με ενοχλεί όταν δε σέβονται τους άλλους μπροστά μου, μπορεί να βγω από τα ρούχα μου γι’ αυτόν τον λόγο. Πολλές φορές έχω υποστηρίξει κάποιον που του μιλάνε άσχημα μπροστά μου, λέω στα μούτρα του άλλου ότι ‘αυτό δεν επιτρέπεται εδώ, ζήτα συγγνώμη’. Έχω φύγει από εστιατόριο επειδή κάποιος από το τραπέζι μου μίλησε άσχημα σε άνθρωπο του σέρβις», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, το φλερτ, τον έρωτα και την απιστία, ο Άγγελος Μπράτης απάντησε: «Κάπου διάβασα ότι “έρωτας είναι δύο αυτοκίνητα που τρέχουν αντίθετα μέσα στη νύχτα για να συγκρουστούν”. Ο έρωτας είναι πόλεμος, δεν είναι αγάπη. Συνήθως μετά από μία απόρριψη πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία, έκανα μία περιήγηση αγάπης σε σπίτια φίλων για να ξεπεράσω έναν χωρισμό. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση αλλά σε αναμονή.

Δυσκολεύομαι στο φλερτ, δε δίνω σημασία γιατί νομίζω ότι με κοιτάζουν επειδή με ξέρουν από την τηλεόραση. Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν τα πράγματα φυσικά, μου αρέσουν οι τρίχες. Νομίζω ότι όλοι έχουμε απιστήσει. Απιστία είναι κι όταν παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα κι απαντάς σε μηνύματα στο Instagram. Δίνω τους κωδικούς μου για το κινητό γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω».

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για τη δουλειά του: «Πολλές φορές έχω δυσκολευτεί στη δουλειά μου. Η δικιά μου δουλειά θέλει πολλά χρήματα για να την κάνεις. Δεν βγάζεις από τη μόδα λεφτά, κυρίως ξοδεύεις. Πελάτης μού ζήτησε ένα παλτό σαν του Κόμη Δράκουλα και του απάντησα ότι δε μοιάζει αρκετά νέος για να του το φτιάξω. Το πιο περίεργο είναι όταν πελάτες έρχονται και μου δείχνουν φωτογραφία με το ρούχο κάποιου άλλου».

Για την τηλεόραση, ο Άγγελος Μπράτης είπε: «Μου λείπει η τηλεόραση, την απόλαυσα. Στο GNTM πέρασα πάρα πολύ ωραία, δεν είδα κανέναν να υποφέρει, είδα όλοι να πετυχαίνουν και το αποτέλεσμα να είναι καλό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία γλύκα. Θυμάμαι μία υπέροχη βραδιά που καταλήξαμε οι δυο μας κάτω από το σπίτι μου να τρώμε σουβλάκια. Η Βίκυ Καγιά είναι πολύ δυναμική, πολύ όμορφη και έχει εξαιρετικό γούστο. Πάντα με υποστήριζε χωρίς να είμαστε φίλοι. Θα ήθελα πολύ να είμαι στον νέο κύκλο του GNTM, αν γίνει. Μακάρι να γίνει, μακάρι να με θέλουν και να πάω».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Άγγελος Μπράτης είπε: «Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον εαυτό μου, μπορώ να κάθομαι όλη μέρα και να παρατηρώ τι κάνει μία γάτα. Τώρα δεν έχω γάτα άλλα έχω πάρει όλο τον εξοπλισμό. Όλοι νομίζουν ότι είμαι μόνιμα ζεν, ακούω μονό κλασική μουσική και ντύνομαι μονό με κοστούμια, αυτό είναι στο μυαλό των άλλων. Δεν είμαι λόρδος, από τα Τζουμέρκα είμαι, μου αρέσουν πολύ τα κλαρίνα και να χορεύω τσάμικο».