Νίκος Μακρόπουλος: Το τελευταίο τηλεφώνημα στον Βασίλη Καρρά – «Εκεί άρχισε να κλαίει»

Κουτσομπολιό

Καλεσμένος στο The 2Night Show της Τετάρτης (7/2) ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής άνοιξε τα χαρτιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάνοντας μία αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία, ενώ μοιράστηκε και τη συγκινητική ιστορία πίσω από το τελευταίο τηλεφώνημα που πρόλαβε να κάνει στον Βασίλη Καρρά, λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.

«Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει: πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου. Και εκεί αρχίζει και κλαίει», περιγράφει ο Νίκος Μακρόπουλος στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Εγώ ήμουν συγκλονισμένος, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσο μάλλον με την αρρώστιά του», εξομολογείται ο τραγουδιστής.

«Το έγραψα τελικά το τραγούδι και του το έστειλα να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει: σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου. Και άρχισε πάλι να κλαίει και να κλαίω κι εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη», αφηγείται ο Νίκος Μακρόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Το Λάθος Καρδιά Γυρεύω δεν ήταν απλώς ένα τραγούδι, μου είπε: είναι ένα τραγούδι που δεν κατάφερα να πω και θέλω να το πεις εσύ. Δεν το έγραψε για μένα, το έγραψε για εκείνον αλλά δεν κατάφερε να το πει, γιατί ήταν έναν μήνα πριν φύγει», κατέληξε στην ιστορία του ο Νίκος Μακρόπουλος.