Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Πρίγκιπα Νικόλαο

Κουτσομπολιό

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ έμοιαζαν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Ωστόσο, η κρίση στη σχέση τους δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της και εν τέλει το βράδυ της Παρασκευής 19/4 ήρθε η ανακοίνωση της ελληνικής τέως βασιλικής οικογένειας που γνωστοποίησε το διαζύγιό τους ύστερα από 14 χρόνια γάμου.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού – «βόμβα» απόλαυσε μια ιδιαίτερα ξέγνοιαστη ημέρα στην καρδιά της Αθήνας. Η Τατιάνα Μπλάτνικ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ελλάδα και μάλιστα έχει νοικιάσει μόνη της σπίτι στο Κολωνάκι.

Το πρωί της Παρασκευής 19/4, η Τατιάνα Μπλάτνικ ξύπνησε πολύ νωρίς και περπάτησε ως τον Λυκαβηττό για να δει από κοντά την ανύψωση της ελληνικής σημαίας έξω από το εκκλησάκι.

Η ίδια έγραψε στο βίντεο που ανέβασε: «Η ησυχία πάνω από το χάος της Αθήνας, βουνά, θάλασσα και η πόλη όλα σε μια ανάσα. Αυτή είναι η μαγεία της πόλης», μαγεμένη από την ομορφιά της πρωτεύουσας.

Όμως, η βόλτα της δεν σταμάτησε στο Λυκαβηττό. Η Τατιάνα Μπλάτνικ πήγε στη λαϊκή της γειτονιάς της για να πάρει φρούτα και λαχανικά για το σπίτι της και ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στα instagram stories της.

«Στην λαϊκή, πρωί Παρασκευής, πριν φτάσουν όλοι. Αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου και τι κάνει αυτή την πόλη μοναδική. Παράδοση και σύγχρονη ζωή μαζί. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις αγαπημένες μου πρωινές ρουτίνες» έγραψε.