Συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα η συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα οικονομικά του κόμματος και των μέσων ενημέρωσης

Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπου συζητήθηκαν τα οικονομικά του κόμματος και των μέσων ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, η Πολιτική Γραμματεία κάλεσε και ενημερώθηκε διεξοδικά από την Οικονομική Επιτροπή που έχει συσταθεί και από μέλη της διοίκησης των κομματικών μέσων ενημέρωσης για τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος και των μέσων. Σύμφωνα με τις πηγές της Κουμουνδούρου, η συζήτηση δεν ολοκληρώθηκε και λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων, η Πολιτική Γραμματεία θα συνεχίσει την συνεδρίαση της την επόμενη εβδομάδα.

Στην σημερινή συνεδρίαση, μετά από πρόταση του προέδρου του κόμματος αποφασίστηκε να συγκροτηθούν πέντε ομάδες εργασίας ενόψει της ΔΕΘ, για τα θέματα της στέγης, των τραπεζών και ιδιωτικού χρέους, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της υγείας και της εργασίας.

Μετά τις 5:00 απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης όπως είχε προαναγγείλει ξεκίνησε τις συναντήσεις του με πολίτες στο γραφείο του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged