Στο κρατητήριο ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Με προφυλάκισαν γιατί ζήτησα να δικαστώ»

Κουτσομπολιό

Στα κρατητήρια βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Σταμάτης Γαρδέλης, όπως αποκάλυψε με βίντεο που ανήρτησε στα social media μέσα από το κελί.

Σύμφωνα με όσα είπε, σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, η κράτησή του αφορά σε διαμάχη για ένα οικόπεδο, ενώ λίγο αργότερα η συνομιλία διεκόπη καθώς τους κατασχέθηκε το κινητό.

«Δεν ξέρω αν είμαι καλά. Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο.

Με κρατάνε σε αστυνομικό τμήμα γιατί ζητώ να μάθω την αλήθεια. Με έχουν φτάσει στο όριό μου! Δεν θα με φιμώσετε!

Μου έχουν πάρει όλη μου την ενέργεια, όλα μου τα λεφτά, θα μου πάρουν και το σπίτι. Έχω φτάσει τις 80.000 χρέος στην εφορία. Τώρα με φυλακίζουν κιόλας!

Πήρε η δικαστής τον φάκελό μου και είπε “όχι θα πάει με τη σειρά”. Ποια σειρά; Έχω πάει στο ψυχιατρείο, έχω λόγους να δικαστώ!

Έχω χάσει τον ύπνο μου, πρέπει να τελειώσει αυτή η υπόθεση, έχω αυτοκτονικές τάσεις.

Με προφυλάκισαν γιατί ζητάω να δικαστώ. Εγώ δεν έχω δικηγόρους, δικηγόρος μου είναι μόνο η αλήθεια.

Είμαι στο τμήμα του Αιγάλεω και περιμένω την απόφαση του Εισαγγελέα. Μου στραμπουλήξανε και το χέρι! Έλεος! Ποιον έκλεψα, ποιον έχω αδικήσει; Δεν το αγόρασα το οικόπεδό του;

Θα μου πάρουν και το κινητό, είσαι ο τελευταίος που μιλάει. Ίσως επειδή φωνάζω» ήταν η τελευταία του κουβέντα στον Γιώργο Λιάγκα.

Να υπενθυμιστεί πως πριν από λίγους μήνες, ο Σ.Γαρδέλης είχε νοσηλευτεί στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» καθώς παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.