Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για την αισθητική επέμβαση στο στήθος

Κουτσομπολιό

Η Ιωάννα Τούνη έχει μία πολύ καλή σχέση με τους followers της στα social media και σε καθημερινή βάση μοιράζεται μαζί τους τις σκέψεις της και κομμάτια της ζωής της.

Πριν λίγες ώρες η γνωστή influencer μέσα από το νέο της βίντεο μοιράστηκε τις σκέψεις της γύρω από τις επεμβάσεις στήθους, καθώς όπως ανέφερε, μετά τον θηλασμό του γιου της, νιώθει ότι το στήθος της έχει «εξαφανιστεί».

Η Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να ζητήσει τη γνώμη των γυναικών που έχουν προχωρήσει σε αντίστοιχη επέμβαση, ωστόσο τονίζει πως είναι ακόμη νωρίς προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία με κάποιον ειδικό.

«Μετά την εγκυμοσύνη και κυρίως μετά τον θηλασμό, το στήθος μου έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με πριν. Δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά το στήθος μου δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως ήταν. Νιώθω πως έχει σκορπίσει παντού τριγύρω. Νομίζω πως θέλω πλέον να φτιάξω το στήθος μου. Δε θέλω κάτι τεράστιο. Θέλω κάτι όμορφο, να είναι στη θέση του.

Θέλω, όσες από εσάς έχετε βάλει στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, για να δείτε πώς κάθεται, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό, ιδανικά θέλω να κάνει καλό στήθος. Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, λιποαναρροφήσεις, θέλω να κάνω στήθος, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι. Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, νομίζω πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό» είπε η Ιωάννα Τούνη.