Σταμάτης Γαρδέλης: «Το Άγιοv Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο»

Κουτσομπολιό

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη μετά την περιπέτεια της υγείας του και την επίσκεψη στο Άγιον Όρος. Ο ηθοποιός πριν από δύο μήνες νοσηλεύτηκε στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί». Παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό και πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε αρχικά: «Χρειαζόμουν να κάνω ένα restart στη ζωή μου, ότι έγινε πέρασε. Δεν έχασα τη δύναμη μου, απεναντίας βρήκα τη δύναμη για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα. Δε ζήτησα ιδιαίτερη εύνοια σε κάποια θέματα επειδή είμαι επώνυμος, απλά ζήτησα ισονομία».

«Το Άγιον Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο, είναι ένα μέρος που γεμίζεις την μπαταρία σου. Είναι κάτι που δεν το σχολιάζεις, είναι το Άγιον Όρος. Πηγαίνω εδώ και 42 χρόνια, στον πνευματικό μου. Πιστεύω στον Θεό και στο ερωτηματικό της ύπαρξης μας», τόνισε στη συνέχεια.

«Πολλοί έχουν κάνει πρόχειρες δουλειές, δεν καταλαβαίνω την υποτίμηση. Πολλοί επίσης έχουν κάνει καλές δουλειές και ήταν λίγοι. Είχα μια πρόταση και περίμενα από τον παραγωγό να μου απαντήσει. Ήμουν στο Όρος, γύρισα μπορεί να ξαναφύγω αύριο, δεν έχει να κάνει. Τα τηλέφωνα μου ήταν ανοιχτά», ξεκαθάρισε για τα επαγγελματικά του βήματα.

«Βρήκα σκληρές τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα αλλά έχει να κάνει με πολιτισμό. Τα είπε καλά σε έναν βαθμό…», επισήμανε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.