Γυναίκα κατέγραψε τον βιασμό 7χρονης και έδειξε το βίντεο σε άλλο παιδί

Ειδήσεις

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού ενός 7χρονου κοριτσιού στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ από έναν 54χρονο ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, μάρτυρας της αποτροπιαστικής πράξης ήταν μία 33χρονη η οποία μάλιστα κατέγραψε σε βίντεο τον βιασμό του παιδιού και έπειτα το έδειξε σε άλλο ανήλικο.

Πρόκειται για την 33χρονη Ariel Hiestand η οποία αναφέρεται στο άρθρο ως ψυχικά διαταραγμένη. Η σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού συνέβη το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου.

«Η Hiestand στη συνέχεια έδειξε βίντεο με τον Williams να κακοποιεί σεξουαλικά το κορίτσι σε ένα άλλο παιδί» πρόσθεσε το γραφείο του εισαγγελέα, στην ανακοίνωσή του για το φρικτό συμβάν.

Η 33χρονη αποδέχτηκε τις κατηγορίες όταν την ανέκριναν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, το 7χρονο κορίτσι της είχε αποκαλύψει ότι ο 54χρονος την κακοποιεί και της απάντησε πως πρέπει να του το επιτρέψει ξανά.

Τελικώς συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία του βιασμού, την έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και της παιδικής πορνογραφίας. Ο 54χρονος είχε συλληφθεί λίγες ημέρες νωρίτερα. Έπειτα τέθηκε υπό κράτηση, αφού οι Αρχές είδαν το βίντεο του βιασμού.