Σπάνε το μπλόκο της Αστυνομίας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Aνακοίνωση με την οποία ενημερώνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το αυριανό… πρόγραμμα ενόψει του ντέρμπι-τίτλου με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά».

Στην ανακοίνωση, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καλούν σε μεγάλη συγκέντρωση το μεσημέρι της Κυριακής στην Καμάρα, προκειμένου όλοι μαζί να κατευθυνθούν με τα πόδια προς το Μακεδονία Παλάς, όπου θα έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας πριν το μεγάλο ματς και μάλιστα, όπως τονίζουν, στη συνέχεια άπαντες θα πάνε στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνη το παιχνίδι, που θα κρίνει τον τίτλο.

Τα παραπάνω, βέβαια, έρχονται σε «κόντρα» με όσα έχει ανακοινώσει η Αστυνομία Θεσσαλονίκης, η οποία με ανακοίνωσή της έχει απαγορέψει κάθε είδους συναθροίσεις και πορείες από τις 8 το πρωί έως τη σέντρα του αγώνα, δηλαδή στις 8 το βράδυ, σε πολλές περιοχές της πόλης, μεταξύ των οποίων και αυτές, που βρίσκονται κοντά στα ξενοδοχεία, όπου θα καταλύσουν οι αποστολές των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων του ΠΑΟΚ:

Η ώρα έφτασε. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος το πίστευε περισσότερο και ποιος το πίστευε λιγότερο. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία αν η διαιτησία μας έσφαζε μες τη χρονιά, ενώ τους άλλους τους έσπρωχνε.

Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος είχε και πόσα παραρτήματα. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος παίκτης ήρθε το Γενάρη και ποιος παίκτης θα φύγει ή θα έρθει το καλοκαίρι. Αυτήν τη στιγμή ένα πράγμα μόνο έχει σημασία. Η ενότητα του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. απ’ τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο σε αυτό τον πλανήτη. Κάναμε μηχανοκίνητες σε όλα ματς που δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο, μιλήσαμε επανειλημμένα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μιλήσαμε στη διοίκηση. Σκυλιάσαμε όλη τη χρόνια, γιατί πολύ απλά πιστέψαμε σε αυτή την ομάδα.

Ομάδα:

Tagged