Νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό ύψους 19,1 εκατ. ευρώ!

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου προκήρυξε ο Παναθηναϊκός! Την περασμένη Τετάρτη (15/05), θυμίζουμε, το διοικητικό συμβούλιο της «πράσινης» ΠΑΕ συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 5 Ιουνίου, όπου αποκλειστικό θέμα συζήτησης θα είναι η νέα ΑΜΚ, που προκηρύχθηκε, και θα έχει ύψος 19,1 εκατ. ευρώ.
Η τελευταία ΑΜΚ, που είναι σε εξέλιξη από τον Ιανουάριο, αφορούσε ένα ποσό της τάξης των 9,8 εκατ. ευρώ. Επομένως τώρα μιλάμε για ένα ποσό διπλάσιο, που δείχνει αν μη τι άλλο ότι το καλοκαίρι αναμένεται… καυτό σε επίπεδο μεταγραφών, με περισσότερες κινήσεις επιπέδου Μαξίμοβιτς.
Αναλυτικά η πρόσκληση που δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ:
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
των Μετόχων σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 05η του μηνός Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Πεντέλης 13, Βριλήσσια, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:
1) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 19.100.000,10 ευρώ με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε οποιοδήποτε λογαριασμό της εταιρείας που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Tagged