Σε εξέλιξη αρκετές πυρκαγιές στην Αττική

Ειδήσεις

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Βαρυμπόμπη

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Θέα Βαρυμπόμπης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει ξερά χόρτα και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 11 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο ξυλείας, στο Χαλάνδρι

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο ξυλείας επί της οδού Αναπαύσεως στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 11.59 σε αύλειο αποθηκευτικό χώρο με ξυλεία και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στο Σιγούνι Καλαβρύτων

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Σιγούνι Καλαβρύτων. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11.40 βόρεια της περιοχής Σιγούνι Καλαβρυτών σε απόσταση από τον οικισμό. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 29 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 6ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα, ενώ επιχείρησε 1 ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στον Κόκκινο Μύλο

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στον Κόκκινο Μύλο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε ρεματιά και χαμηλή βλάστηση σε υπαίθριους χώρους κοντά στην οδό Κλεισούρας στον Κόκκινο Μύλο. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 1 ομάδα ΜΕΤΠΕ και από αέρος 2 ελικόπτερα.

Διακοπή κυκλοφορίας στο Μενίδι, λόγω πυρκαγιάς

Λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή του Μενιδίου, η Αστυνομία προχώρησε στην διακοπή της κυκλοφορίας ως εξής:

-στη λεωφόρο Ιόνιας από την συμβολή της με την οδό Γκρίτσα,

-στην οδό Αλαμάνας

-στην οδό Ποσειδώνος

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Τατοΐου, λόγω πυρκαγιάς

Η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Τατοΐου, από το ύψος της ταβέρνας «Λεωνίδας» λόγω πυρκαγιάς στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Πυρκαγιά σε επιχείρηση στο Αιγάλεω Αττικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε επιχείρηση στην οδό Μικέλη, στο Αιγάλεω. Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Λόγω της πυρκαγιάς η Αστυνομία πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας ως εξής:

-Οδός Νεότητος και Μικέλη

-Οδός Νεότητος και Ορφέως

-οδός Αγ. ‘Αννης και Ορφέως

-οδός Αγ. ‘Αννης και Μικέλη

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged