Ρεάλ Μαδρίτης: Η Εισαγγελία ζητά τη φυλάκιση πέντε ετών του Κ. Αντσελότι

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Προβλήματα με την ισπανική δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο Κάρλο Αντσελότι, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, η Εισαγγελία της χώρας ζήτησε την φυλάκιση του κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης για πέντε χρόνια για απόκρυψη εσόδων από τις Αρχές.

Όπως τονίζεται στο «relevo» ο Ιταλός προπονητής κατηγορείται για απόκρυψη 1.000.000 ευρώ από τις αρχές της Μαδρίτης, ποσό που αφορούν σε έσοδα από τα δικαιώματα της εικόνας του και τα οποία ουδέποτε δήλωσε ο έμπειρος κόουτς.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Κάρλο Αντσελότι δεν είχε δηλώσει 386.000 ευρώ το 2014 και 675.000 ευρώ το 2015, κατά την πρώτη του θητεία στους «μερέγχες».

Αυτός είναι και ο λόγος που η Εισαγγελία της Ισπανίας ζήτησε την πενταετή φυλάκισή του.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια, μια και πολλοί αστέρες του ποδοσφαίρου αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα με το νόμο από τη μη δήλωση εσόδων για τα δικαιώματα της εικόνας τους, τη στιγμή που ο Κάρλο Αντσελότι είχε παραδεχθεί πως είχε πάρει λάθος αποφάσεις, έπειτα από τις συμβουλές που του είχαν δώσει οι τότε οικονομικοί του σύμβουλοι.

Tagged