Πρίγκιπας Harry: Επέστρεψε στις ΗΠΑ και έκανε μία εμφάνιση – έκπληξη στα NFL Honors

Κουτσομπολιό

Ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε για λίγες ώρες στο Λονδίνο, προκειμένου να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο, μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Όμως, οι υποχρεώσεις του τον γύρισαν ξανά στις ΗΠΑ, όπου έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη στα NFL Honors, τα οποία πραγματοποιήθηκαν εχθές στο Las Vegas.

Ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε στην εκδήλωση προκειμένου να απονείμει το βραβείο Walter Payton Man of the Year και να τιμήσει τον αμυντικό των Pittsburgh Steelers, Cameron Heyward.

 

Ο Harry στην ομιλία του, έδωσε τα θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες του NFL που βρίσκονταν εκεί, για όλα όσα προσφέρουν εντός και εκτός γηπέδου και τους χαρακτήρισε πρότυπα για εκατομμύρια ανθρώπους. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτό που κάνετε παιδιά εντός και εκτός γηπέδου είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Είστε πρότυπα για εκατομμύρια ανθρώπους με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και με τον τρόπο που προσφέρετε».

Ακόμη, ο πρίγκιπας Harry συμπλήρωσε: «Αυτό το τελευταίο βραβείο, η υψηλότερη τιμή, έχει να κάνει με το να υπηρετείτε την κοινότητά σας και υπάρχει ένας ξεχωριστός άνθρωπος στον οποίο θα θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής τώρα. Έναν παίκτη που υπερβαίνει τα όρια και του οποίου η εξαιρετική δέσμευση να βοηθάει τους άλλους είναι αντανάκλαση της δικής του ιστορίας».