Το viral ατύχημα της Τζένιφερ Λόπεζ – Της έφυγε το “μαλλί” την ώρα που χόρευε

Κουτσομπολιό

Η Τζένιφερ Λόπεζ από τότε που παντρεύτηκε τον Μπεν Άφλεκ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των social media. Εμφανίζεις, αντιδράσεις, επαγγελματικά βήματα του ζευγαριού είναι πάντα στην κορυφή των συζητήσεων.

Αυτή τη φορά έγινε viral το ατύχημα της διάσημης τραγουδίστριας στο εντυπωσιακό σόου «Saturday Night Live» με τους Latto και Redman. Η Λόπεζ έλεγε το νέο της τραγούδι «Can’t Get Enough» και χόρευε μαζί με την ομάδα της στη σκηνή, όταν μια τρέσα από τα εξτένσιον στα μαλλιά της, ξεκόλλησε από το κεφάλι της.

Ως έμπειρη performance κατάφερε γρήγορα να «κρύψει» το ατύχημα, το οποίο τελικά αναπαρήχθη στα διεθνή μέσα. Το σκηνικό με την τούφα από τα μαλλιά κατέγραψαν οι κάμερες της εκπομπής.

Τι συνέβη;
Η JLo χορεύει όταν μια τούφα από τα μαλλιά της, μένει στο ένα της χέρι. Η Λόπεζ προσπαθεί να την ξεφορτωθεί και να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά της, όπως και έκανε. Το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, μιας και έχει αναδημοσιευτεί από αρκετούς, περισσότερο μέσα από το Twitter.