Ποντένσε: «Έκανα θυσίες για να επιστρέψω, ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει μία επική κατάκτηση Conference League μια μοναδικής στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες εκατομμυρίων πιστών οπαδών του

Απόλυτα δικαιωμένος για την δύσκολη απόφαση που πήρε να φύγει από την Premier League και να συνεχίσει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ντανιέλ Ποντένσε.
«Ήρθα εδώ σε μια δύσκολη κατάσταση, πήγα στην Αγγλία, ήμουν καλά, αλλά ένιωσα ότι δεν με εκτιμούσαν όπως ήθελα και επέστρεψα στο σπίτι μου. Έκανα πολλές θυσίες για να επιστρέψω, άκουσα πολλούς να λένε ότι δεν ήταν το σωστό βήμα, δεν είναι φυσιολογικό βήμα να έρθω στην Ελλάδα από την Premier League, αλλά πιστεύω πραγματικά στον εαυτό μου και στις πεποιθήσεις μου. Δεν είχαμε εύκολη σεζόν, αλλά πάλεψα, νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα και αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπούν τόσο πολύ, και που έχουν θέση στην καρδιά μου», τόνισε στην πορτογαλική τηλεόραση.
Όσο για την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό; «Δεν έχω συνέλθει, αλλά θα συνέλθουμε μόνο όσο περνάει ο καιρός. Στα 100 χρόνια του συλλόγου, κανείς δεν κατάφερε ποτέ να το κάνει αυτό και στα 100 χρόνια που θα ακολουθήσουν, ίσως δεν θα μπορεί να το κάνει ούτε αυτό. Ένας ευρωπαϊκός τίτλος κερδίζεται μία φορά στα πολλά χρόνια, οπότε δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβη σήμερα», ανέφερε.

Tagged