Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για τη νίκη γιατί το πιστεύαμε!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός τρελαίνει την Ευρώπη και την αναγκάζει να υποκλιθεί στο μεγαλείο του! Με εμφάνιση και καρδιά κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας το σύνολο του Μεντιλίμπαρ ανάγκασε την πανίσχυρη Άστον Βίλα σε βαθιά υπόκλιση και την υπέταξε με 4-2 μέσα στο «Villa Park» πετυχαίνοντας ιστορικό θρίαμβο !
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων», Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας, ενώ τόνισε πως άπαντες πίστευαν στην αποψινή νίκη.
Όσον αφορά το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, τόνισε πως απομένει ακόμα ένα ματς και όλοι μαζί σαν οικογένεια θα πρέπει να παλέψουν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγιούμπ Ελ Κααμπί:
Για το αποτέλεσμα: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ταξίδεψαν μέχρι την Αγγλία και μας βοήθησαν να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήρθαμε για τη νίκη και το πιστεύαμε. Κάναμε ένα συγκεντρωμένο παιχνίδι και βάλαμε 4γκολ. Μένει ένα ακόμα ματς, δεν έχει κριθεί κάτι για την πρόκριση».
Για το χατ-τρικ και τα 30 γκολ που έχει φέτος στη σεζόν: «Ευχαριστώ όλο το σταφ που με βοηθά για να κάνω αυτή την απόδοση. Κάνω τη δουλειά μου και ευχαριστώ όσους με βοηθάνε. Είμαι χαρούμενος, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Μένουν τέσσερα ματς μέχρι το τέλος θα κάνω τα πάντα για να πέτυχουμε τους στόχους μας».
Για το πόσο κοντά είναι ο τελικός του Conference: «Μένει ένα ματς. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και θα πρέπει να παλέψουμε μαζί».

Tagged