Πασχαλάκης: «Θέλαμε να τιμήσουμε τα θύματα της Θύρας 7»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα με 4-0 τον ΟΦΗ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο επερχόμενο ματς με τη Φερεντσβάρος. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε ότι οι Πειραιώτες ήθελαν τη νίκη για να τιμήσουν τα θύματα της Θύρας 7, ενώ σημείωσε πως έπρεππε να έρθει το ξέσπασμα και να επιστρέψουν τα χαμόγελα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας:

Για το παιχνίδι: «Ήταν μία νίκη που κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν σημαντική νίκη για πολλούς λόγους. Ηταν μία φορτισμένη ατμόσφαιρα. Έπρεπε να έρθει το ξέσπασμα και να επιστρέψουν τα χαμόγελα. Ηταν νίκη ψυχολογίας πριν από ένα ντέρμπι και η αρχή μίας καλής πορείας στην Ευρώπη. Ήταν πολύ σημαντική νίκη και θέλαμε να τιμήσουμε τα θύματα της Θύρας 7. Ο καθένας με τον τρόπο του ήταν εκεί και προσπάθησε να δώσει τη δική του νότα. Δεν έχω να πω πολλά. Ευχαριστούμε και τον προπονητή μας, που βοήθησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Τον ξέρουμε κιόλας. Κρατάμε όλα τα θετικά, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια».

Για τα ματς με Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η ζωή μας. Παίζουμε ανά τρεις μέρες. Από την αρχή του καλοκαιριού είμαστε σε αυτό το μοτίβο. Δεν μας φαίνεται περίεργο. Είναι πολλά τα ματς. Αν θυμάμαι καλά είναι 34 ματς έως τώρα. Είσαι υποχρεωμένος να παρουσιάζεσαι έτοιμος και αφοσιωμένος. Σταθερά ανοδική πορεία έχουμε το τελευταίο διάστημα στο τακτικό κομμάτι. Και είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε το 100%. Η νοοτροπία ήταν το θέμα μας. Είμαστε σε ένα δρόμο που είναι ανοδικός και αυτό με χαροποιεί».

Tagged