Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογείται για τον γιο του: «Προσευχόμουν κάθε μέρα να μη γεννηθεί κωφός»

Κουτσομπολιό

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το ορφανοτροφείο και τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί.

«Πέρασα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Όλα αυτά που θεωρούμε τώρα αυτονόητα και τα δίνουμε στα παιδιά μας, εγώ δε τα είχα. Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Έπλενα το τζιν μου στη λεκάνη με τη βούρτσα. Είχα μόνο δύο, ένα που έπλενα κι ένα που φορούσα.

Υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που είχα γονατίσει και οικονομικά. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο, έκανα και 2 και 3 δουλειές. Όλες οι πόρτες ήταν κλειστές, δεν έχει κανένας υποχρέωση να σε βοηθήσει. Έτσι είναι η ζωή και η ζωή συνεχίζεται», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στη συνέχεια ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναφέρθηκε και στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει, όπως και στον γιο του, προχωρώντας σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη.

«Όταν ερχόταν ο γιος μου είχα τεράστια αγωνία μήπως βγει κωφός. Προσευχόμουν κάθε μέρα να μη γεννηθεί κωφός ο γιος μου. Το ζητούσα μόνο και μόνο για να μην πανικοβληθεί η Κατερίνα και το σόι της. Ήθελα να βάλω ένα τέρμα στην ταλαιπωρία», συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.