Νίκλας: «Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού την πρώτη της αναμέτρησης κόντρα στον Πρωτέα Βούλας συντρίβοντάς τον με 83-48 και έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του φετινού πρωταθλήματος.
Με τον τεχνικό Θάνο Νίκλα να έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος

«Σε όλα τα παιχνίδια δεν γίνεται να ξεκινάς πάντα τόσο δυνατά και να καθαρίζεις τη νίκη, χρειάζεσαι μια προσαρμογή, να διαβάσεις κάποια πράγματα. Ο Πρωτέας τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια και έχω πει, ότι το αξίζει, γιατί έχει και καλές ξένες και καλό ελληνικό κορμό. Όσο εμείς δουλεύουμε με αυτό το σκεπτικό και την ίδια διάθεση στην άμυνα, νομίζω κάνουμε το παιχνίδι μας και είναι όλα πιο εύκολα στην επίθεση. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια. Παρόλα αυτά, έχουμε άλλο ένα ματς, δεν τελείωσε τίποτα, παίζουμε εκτός έδρας τώρα. Τα πλέι οφ είναι μια συνεχή διαδικασία παιχνιδιών, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι και να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».
Από την πλευρά της η Ελεάννα Χριστινάκη τόνισε τα εξής «Ο Πρωτέας έχει μια πολύ καλή νεανική ομάδα, με κορμό πολύ καλό για το μέλλον και με κάποιες πιο μεγάλες αθλήτριες, που είναι σπουδαίες και μεταλαμπαδεύουν την εμπειρία και τη γνώση στα νέα κορίτσια. Από εκεί και πέρα, εμείς ήμασταν σοβαρές, έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης, διότι μένουν τρεις εβδομάδες για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που έχουμε, το πρωτάθλημα. Είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με πλουραλισμό στην επίθεση και ακολουθήθηκε πιστά το πλάνο του προπονητή σε επίθεση και άμυνα» είπε η Χριστινάκη.

Tagged