Μορόν: «Αν μπορούσα θα επέστρεφα στην Μπέτις»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ο άσος του Άρη, Λορέν Μορόν, παραχώρησε συνέντευξη στο estadio Deportivo και μίλησε για αρκετά θέματα. Ο Ισπανός αναφέρθηκε στην Μπέτις, λέγοντας πως αν μπορούσε θα επέστρεφε, ενώ τόνισε πως χωρίς την ομάδα της Ανδαλουσίας δεν θα είχε γίνει ποδοσφαιριστής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν πολύ έντονο. Την πρώτη μου χρονιά στην Μπέτις είχα μια θεαματική μισή σεζόν. Στη δεύτερη, όλοι με είχαν εμπιστευτεί πολύ, παρά το ότι έβαλα έξι ή επτά γκολ και δεν ήταν αυτό που περίμεναν όλοι από εμένα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Την επόμενη, ακούστηκε το όνομά μου για την εθνική Ισπανίας και την Μπαρτσελόνα, γιατί είχα πετύχει οκτώ γκολ σε λίγα παιχνίδια. Μετά ήρθαν τα δύο χρόνια που δεν έπαιξα μπάλα. Πέρασα ένα κακό σερί, αλλά έμαθα και ευτυχώς τώρα είμαι εδώ. Τα βλέπω όλα ως μαθησιακή εμπειρία, χωρίς τύψεις».
Για την εθνική Ισπανίας και την προοπτική της Μπαρτσελόνα: «Ίσως δεν διαχειρίστηκα καλά το θέμα τη χρονιά που όλα πήγαν πολύ καλά για μένα στη Μπέτις και έχασα για λίγο την εθνική Ισπανίας, αλλά και το θέμα της Μπάρτσα, που ήταν κοντά στο να γίνει και δεν ολοκληρώθηκε, λόγω εξωτερικών παραγόντων.
Το κεφάλι μου έπαιξε ένα κόλπο. Κακό πράγμα, δεν μιλάω για κατάθλιψη ή κάτι τέτοιο, αλλά ήταν ένα σημείο όπου πέρασα άσχημα μετά. Μέσα σε αυτά που συνέβησαν, δεν παίζω το θύμα ή τίποτα τέτοιο, γιατί δεν έκαναν το σωστό από την Μπάρτσα, αλλά ανανέωσα με την Μπέτις, που είναι το σπίτι μου και ήθελα να είμαι εκεί. Απέρριψα πολλές προτάσεις για να είμαι στην Μπέτις. Αν κι ένιωθα άσχημα, ήταν ό,τι καλύτερο ήθελα. Έμεινα δυνατός γιατί είχα την υποστήριξη ενός συλλόγου που είναι το σπίτι μου και όπου ήμουν χαρούμενος».

Για το αν κρατάει κάτι κακό μέσα του από την παρουσία του στη Μπέτις: «Έχω δύο αγκάθια στον χρόνο μου στην Μπέτις, για να είμαι ειλικρινής. Το πρώτο είναι ο τελικός του Copa del Rey. Μετά από τόσο καιρό εκεί, ήταν η πρώτη χρονιά που έφυγα δανεικός και θα ήθελα να είμαι στο γήπεδο και να ζήσω όλα όσα ζούσαμε στην πόλη. Αλλά βρέθηκα στο γήπεδο ως οπαδός, κρυμμένος μέσα στους οπαδούς της Μπέτις, φορώντας μία μπλούζα του Μπόρχα Ινγκλέσιας και πέρασαν πολύ καλά. Πάνω από όλα η αποχώρησή μου. Υπήρχαν στιγμές που και τα δύο μέρη θα είχαν κερδίσει με την αποχώρησή μου και δεν μου άρεσε ότι έφυγα από την πίσω πόρτα. Τελικά τα πράγματα είναι έτσι. Έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να βοηθήσω την Μπέτις και ο σύλλογος το ίδιο για μένα. Δεν θα ήμουν ποδοσφαιριστής αν δεν ήταν η Μπέτις».
Ενώ για μία ενδεχόμενη επιστροφή του στη Μπέτις: «Αφαιρώντας τις δυσκολίες, φυσικά. Δεν θα με ένοιαζε σαν τι. Είναι σαν να ρωτάς έναν οπαδό αν θα ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής της Μπέτις. Προφανώς, θα επέστρεφα αν μπορούσα».

Tagged