Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη που πανηγύρισε το κύπελλο με τον πατέρα του

Ειδήσεις Κουτσομπολιό
Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης πανηγύρισε για το Conference League με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα στον πατέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, και το κύπελλο αγκαλιά, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού έναντι της Φιορεντίνα με 1-0.

Ο ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη βρέθηκε στο OPAP Arena και μαζί με τον πατέρα του πανηγύρισαν τη μεγάλη κατάκτηση της ομάδας τους.

Ποιος είναι ο κούκλος Μιλτιάδης Μαρινάκης;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την Αθανασία Μαρινάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Μάλιστα, ο γιος του, που σήμερα είναι 25 ετών, απόφοιτος του Κολλεγίου Ψυχικού με σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο χώρο του ποδοσφαίρου και των επιχειρήσεων.

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης είναι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας και τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, όπου και σπούδασε. Μάλιστα, από το 2017 έχει αναλάβει την άλλη ομάδα του προέδρου του Ολυμπιακού, τη Νότινγκαμ Φόρεστ.

 

Είναι δραστήριος και σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, αφού φροντίζει να είναι παρών σε κάθε σημαντική στιγμή της ομάδας των ερυθρολεύκων και να παρακολουθεί από κοντά όσους περισσότερους αγώνες γίνεται.

Όμως, το αθλητικό κομμάτι δεν είναι το μόνο στο οποίο ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ακολουθεί τον πατέρα του. Ο 25χρονος το 2021 ίδρυσε τη δική του εταιρεία, τη «Shopflix».

 

Με μια ματιά στον λογαριασμό του στο Instagram που μετρά 46 χιλιάδες followers, εύκολα θα καταλάβει κανείς ότι ο Μιλτιάδης Μαρινάκης είναι αρκετά δραστήριος, αγαπά τα σπορ και τα ταξίδια.