Μαριάντα Πιερίδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση για τη νέα σχέση μετά τον χωρισμό της

Κουτσομπολιό

Ερωτευμένη και πάλι μετά τον οριστικό χωρισμό από τον Δημήτρη Κατριβέση φαίνεται να είναι η Μαριάντα Πιερίδη, την οποία κατέγραψε ο φακός σε τρυφερά τετ α τετ με τον νέο της σύντροφο.

Η Μαριάντα Πιερίδη είναι εδώ και ενάμιση μήνα σε σχέση με έναν γοητευτικό άνδρα, ο οποίος είναι στέλεχος μεγάλης εταιρείας.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Μαριάντα Πιερίδη, η οποία με ευγενικό τρόπο αρνήθηκε να μιλήσει για όσα συμβαίνουν στην προσωπική ζωή της.

«Δεν θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή να το συζητήσω. Είναι λάθος το timing να συζητήσουμε κάτι. Γενικά δεν με ενοχλεί να γίνεται ντόρος, ούτε εσύ με ενοχλείς που με ρωτάς. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να συζητάω, να μιλάω και να ανοίγομαι, ειδικά όταν περνάω δύσκολα. Προτεραιότητά μου είναι η προστασία του παιδιού, ο πιο σημαντικός παράγοντας. Έχω σκεφτεί να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου» απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Η συνεργασία μου με τον πρώην σύζυγό μου δεν ήταν ποτέ εύκολη. Η δουλειά είναι δουλειά. Δεν συζητάμε τι κάνουμε στα σπίτια μας» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.