Ελένη Καρουσάκη: Η συνεργασία με τη Σαμπρίνα και τον Ακριτίδη και οι δύσκολες στιγμές στο Μάτι

Κουτσομπολιό

Η Ελένη Καρουσάκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Χάρη Ακριτίδη και τη Σαμπρίνα αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στις πυρκαγιές στο Μάτι.

«Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με την αφίσα στη συνεργασία με τον Χάρη Ακριτίδη και τη Σαμπρίνα. Ήταν άψογη η συνεργασία με Χαρούλη, δεν υπάρχει, τον αγαπώ! Η Σαμπρίνα είναι επίσης φίλη. Τώρα τελευταία δεν έχει έρθει να με δει στο μαγαζί που εμφανίζομαι αλλά εννοείται πως θα πάω εγώ αν δεν τύχει να τραγουδάμε την ίδια ώρα. Είμαι από τους ανθρώπους που πάω και επισκέπτομαι φίλους και συνεργάτες, δεν είμαι από εκείνους που πάω μόνο στη δουλειά μου και μετά κλείνομαι στο σπίτι», είπε αρχικά η Ελένη Καρουσάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εννοείται ότι έχουν υπάρξει στιγμές που με στεναχώρησαν στην καριέρα μου. Εννοείται ότι με έχουν στεναχωρήσει αλλά απαντούσα πάντα με ένα χαμόγελο και τα κρατούσα για μένα. Μετά από την όλη φάση που μου έτυχε με την φωτιά στο Μάτι, όπου είδα τον θάνατο με τα μάτια μου, κατάλαβα τι σημαίνει θάνατος, αναθεώρησα πάρα πολλά στη ζωή μου και στη φιλία μου».

«Εννοείται ότι φοβήθηκα τότε και νομίζω πως όποιος δεν το έχει ζήσει, είναι ένα πράγμα το οποίο δεν περιγράφεται αυτό. Δεν περνάει τίποτα από το μυαλό σε τέτοιες στιγμές, υπάρχει ένα σκοτάδι», κατέληξε η Ελένη Καρουσάκη.