Μάντζιος: «Θα γράψουμε ιστορία εάν κατακτήσουμε το Κύπελλο!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Τρία πρόσωπα από τον Άρη βρέθηκαν σήμερα, Πέμπτη (14/03), σε ΙΕΚ δημoσιογραφίας της Θεσσαλονίκης, μιλώντας και απαντώντας στα ερωτήματα των σπουδαστών. Συγκεκριμένα, το παρών έδωσε ο προπονητής των «κίτρινων», Άκης Μάντζιος, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Μιχάλης Παναγίδης και ο team manager, Γιώργος Γκουγκουλιάς.
Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την πορεία του Άρη στο Κύπελλο, λέγοντας πως αν το κατακτήσουν στον τελικό με τον Παναθηναϊκό θα τους γράψει η ιστορία. «Καταφέραμε σε πρώτη φάση να εκπληρώσουμε έναν μεγάλο στόχο που είχε η ομάδα, τον τελικό του Κυπέλλου. Φτάσαμε στον τελικό μετά από 14 χρόνια και είμαστε ένα παιχνίδι μακριά για να πάρουμε ένα τρόπαιο μετά από 54 χρόνια.
Ευελπιστώ όλοι όσοι παίξουν, στην ενδεκάδα ή έρθουν από τον πάγκο, να μην έχουμε άγχος ή τουλάχιστον να είναι δημιουργικό το άγχος για να μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο στα παιδιά για να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι για τον Αρη να έρθει ένα τρόπαιο, αντιλαμβάνονται όλοι ότι αν τα καταφέρουμε θα μας γράψει η ιστορία».

Tagged