Μάντζιος: «Να δώσουμε στον κόσμο του Άρη τη χαρά ενός τίτλου»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ανακουφισμένος και ευτυχής για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Betsson, αλλά και αποφασισμένος για τον τίτλο εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος μετά το 0-0 του Άρη με τον Παναιτωλικό.
«Είναι το πρώτο βήμα για το Κύπελλο. Από την πρώτη στιγμή επικεντρωθήκαμε στο Κύπελλο γιατί ξέρουμε τη σημασία που έχει για μας. Αποκλείσαμε μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ κι από εκεί και πέρα άνοιξε ο δρόμος. Θυσιαστήκαμε όλη τη χρονιά για το Κύπελλο και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον καταπληκτικό κόσμο και τον πρόεδρό μας. Ευχαριστώ τον κόσμο, εισπράττω πολύ την αγάπη, προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο για την ομάδα. Αφιερώνουμε την πρόκριση σε όλη την οικογένεια του Άρη, είναι μια επιθυμία χρόνων και εύχομαι να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Μακάρι να δώσουμε στους φίλους του Άρη τη χαρά ενός τίτλου μετά από τόσα χρόνια», ανέφερε.
Όσο για τον αγώνα, είπε: «Είναι λογικό ότι υπήρχε άγχος. Δεν θέλαμε να κάνουμε κάποιος άγχος. Θέλαμε ένα γκολ για να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα, δεν τα καταφέραμε και πήγαμε ως το τέλος με άγχος. Όμως αν εξαιρέσουμε μια κεφαλιά στα τελευταία λεπτά, δεν απειληθήκαμε από τον Παναιτωλικό».
Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ως παίκτης κατέκτησε το Κύπελλο με τον Πανιώνιο απέναντι στον Παναθηναϊκό, είπε: «Μακάρι να τα καταφέρουμε, το εύχομαι, το θέλουμε πολύ όλοι. Έχουμε χρόνο, το σημαντικό είναι να χαρούν τα παιδιά και από αύριο κοιτάμε τα playoffs. Το Κύπελλο μπορεί να περιμένει, έχουμε χρόνο γι’ αυτό, αλλά έχουμε χρόνο και για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και για τον τελικό», σημείωσε.
Ερωτηθείς για τα όσα ακολούθησαν στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση απάντησε: «Χαμός… Πραγματικά χαμός και χάρηκα για τα παιδιά. Λίγα είναι τα παιδιά που έχουν φορέσει ξανά τη φανέλα και νιώθουν. Πρώτα απ’ όλα είναι ένα γκρουπ παικτών με πολύ καλούς χαρακτήρες. Σίγουρα κάποια παιδιά είναι νέα, άλλα πιο έμπειρα αλλά όλοι λίγο-πολύ βοηθήσαμε να έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και να πετύχουμε τον στόχο που βάλαμε από την αρχή».

Tagged