Λαρεντζάκης: «Να κερδίσουμε στο Μόναχο ό,τι και να γίνει!»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό στην αυριανή κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για τη 25η αγωνιστική της  Ευρωλίγκα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κατά την αναχώρηση των ντμαπλούχων ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται με σερί αλλά θέλουν τις νίκες παντού!

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη:

 

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν, αυτό με την Άλμπα το ξεχνάμε. Θέλουμε πάρα πολύ να πάμε στο Μόναχο και να κερδίσουμε και αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο και πάμε εκεί να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

 

Για τους τραυματισμούς στη θέση «5»: «Σε αυτό ήμασταν λίγο άτυχοι, οι τραυματισμοί συμβαίνουν σε μια χρονιά με τόσα παιχνίδια αλλά το να μην έχεις σέντερ πραγματικά είναι δύσκολο. Θεωρώ ότι ο Μο (σ.σ. Ράιτ) που ήρθε τώρα θα μας βοηθήσει. Ευχόμαστε ο Φαλ και Μιλουτίνοφ να γυρίσουν γρήγορα».

 

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το σερί: «Ποτέ δεν κοιτάμε αυτό, βλέπουμε κάθε ματς που έρχεται και θέλουμε να το κερδίζουμε, δεν έχουμε στο πλάνο μας ένα σερί. Θέλουμε απλώς το επόμενο παιχνίδι να το κερδίσουμε ό,τι και να γίνει».

Tagged