Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 07:00 έως και τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στις 19:00, θα ισχύσουν από το 62,7ο χλμ. έως και το 59,7ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Α’ ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα και τμήμα της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).

Β’ ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λ.Ε.Α., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Οι εργασίες, και συνεπώς οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 19:00.

Σημειώνεται ότι κατά τις περιόδους της Κ. Δευτέρας (15/03-19/03) και της 25ης Μαρτίου (22/3-26/03) δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες, συνεπώς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.