Κουλιεράκης: «Είμαστε ο ΠΑΟΚ και θέλουμε τον τίτλο!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ξεκάθαρος ότι οι πάντες στον ΠΑΟΚ δεν βάζουν προτεραιότητα σε κάποιο από τους στόχους της ομάδας στην εφετινή σεζόν ήταν ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο άσος του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο Metrosport για την χθεσινή νίκη της ομάδας με τον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικότερα για την εφετινή σεζόν…
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metrosport:
Για το χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό:
«Με χαροποιεί να ακούω καλά λόγια για την εικόνα μου στο γήπεδο. Βέβαια δεν έπαιζα μόνος μου, έπαιξε όλη η ομάδα και όλοι βοήθησαν για να έρθει η νίκη. Φάνηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι παρά το γεγονός πως δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, ότι με την πίστη, το ομαδικό πνεύμα και την δουλειά που κάναμε μέσα στο γήπεδο, καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη σε ένα ντέρμπι.
Όπως είχα πει, υπήρχαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα, χωρίς όμως να έχουμε τόσο κακές εμφανίσεις. Με τον Παναθηναϊκό είδαμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας για πολλή ώρα, κυριαρχήσαμε με τον δικό μας τρόπο στο να κάνουμε καλή άμυνα και να παίξουμε στην κόντρα επίθεση»
Για την αυτοπεποίθηση που βγάζει στο παιχνίδι του:
«Θεωρώ ότι το έχω αυτό και το έχω χτίσει. Με έχουν βοηθήσει πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι και το προπονητικό επιτελείο και οι άνθρωποι που ειναι κοντά μου. Ειναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να το έχει αυτό παντού, θεωρώ ότι το έχω, αλλά δεν μένω εκεί γιατί το δουλεύω καθημερινά. Οπως είπα και πριν δεν ήμουν μόνος μου, ηταν γενικά με καλή ομαδική δουλειά για όλους μας στον αγωνιστικό χώρο και ήρθε μια σπουδαία νίκη που ειναι πολύ σημαντική για την συνέχεια».

Για τη συνεργασία του τόσο με τον Κεντζιόρα, όσο και με τον Νάσμπεργκ:
«Ειναι κάτι που ειπα και στον ίδιο τον Νάσμπεργκ, να σκέφτεται μόνο την νίκη. Είμαι χαρούμενος γιατί όταν μπήκε στο γήπεδο έδειξε ότι ειναι έτοιμος. Ειναι ένα παιδί που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά για αυτό είναι η ομάδα και φαίνεται ότι όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να βοηθήσουν, όποτε χρειαστεί. Κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την συνέχεια και για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται».
Για το κίνητρο στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό:
«Νομίζω το πιο σημαντικό κίνητρο για εμάς, για να κερδίσουμε αυτό το ματς, ήταν για τον Γιάννη (σ. σ. Μιχαηλίδης) που έχασε πρόσφατα τον πατέρα του και επίσης για τον φίλαθλο μας, τον «Παπέν» που έφυγε από την ζωή αυτή την εβδομάδα. Αυτά ήταν τα πιο ισχυρά κίνητρα που είχαμε για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Εννοείται ότι μας είχε πληγώσει ότι είχαμε χάσει δυο παιχνίδια μετά το 90ο ή το 120ο λεπτό κι αυτό μας έφερε αυτή την θέληση να παίξουμε πρώτα για τους δυο πρώτους που είπα και πριν και μετά για τον τρόπο που χάσαμε τα δυο ματς στην Λεωφόρο».
Για τους στόχους της ομάδας και εάν υπάρχει ιεράρχηση σε αυτούς:
«Εννοείται ότι θα πάμε να διεκδικήσουμε το μάξιμουμ και στο Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Είμαστε ΠΑΟΚ! Δεν κοιτάζουμε ουτε μόνο το πρωτάθλημα, ούτε μόνο την Ευρώπη. Τα θέλουμε και τα δυο. Τώρα έχουμε το Πρωτάθλημα, οπότε κοιτάμε αυτά τα παιχνίδια, όταν έρθει η ώρα της Ευρώπης θα επικεντρωθούμε εκεί ξανά. Αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και εννοείται οτι έχουμε στόχους σε όλες τις διοργανώσεις».
Για την αναμέτρηση τη Λαμία και το αν περιμένει πολύ κόσμο στην Τούμπα:
«Δεν έχει καμία σχέση ο αντίπαλος, η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ειδικά όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, έχουμε δείξει ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και ότι είναι πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να μας κερδίσει. Η στήριξη του κόσμου μας κάνει να είμαστε και εμείς πολύ καλύτεροι και σε αυτό το ματς με την Λαμία, τους θέλουμε στο πλευρό μας και να ειναι η Τούμπα γεμάτη».
Για την εμφάνισή του στο παιχνίδι στην Λεωφόρο
«Από τα καλύτερα μου φέτος, αλλά όχι το καλύτερο».

Tagged