Κόλιανιν : «Συγχαρητήρια στους παίκτες!»

Άλλα Σπορ Ειδήσεις

Το πιο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στο Final-4 του Champions League που θα διεξαχθεί στην Μάλτα μέχρι το … επόμενο πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός με τον θρίαμβό του επί της Φερεντσβάρος με 10-8 στο «Παπαστράτειο»,
Με τον τεχνικό των νταμπλούχων Ελλάδας Χέρβο Κόλιανιν να απονείμει τα εύσημα στους αθλητές του για την εξαιρετική τους απόδοση αι την σπουδαία νίκη: «Σήμερα, κάναμε μια μεγάλη νίκη. Το θέλαμε πολύ. Συγχαρητήρια στην ομάδα, συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί σήμερα δώσανε όλη τους την ενέργεια, για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Νικολαΐδης τόνισε τα εξής: «Μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς για τη συνέχεια της ομάδας μας. Αυτή νίκη δείχνει σε όλους και στους φιλάθλους μας πόσο πολύ θέλουμε την πρόκριση στο ευρωπαϊκό Final-4. Παίξαμε πολύ καλά από την αρχή. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου στην επιστροφή μου. Δυο μήνες πάρα πολύ δύσκολοι για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Βαρκελώνη εκτός, θα πάμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, για να καταφέρουμε στο τέλος να φτάσουμε στο υψηλότερο σκαλί, που είναι ο μεγαλύτερος στόχος που έχουμε».

Tagged