Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι το νέο πρόσωπο της HARALAS

Κουτσομπολιό

Ωδή στην μόδα και τη νεανική ενέργεια στη νέα καμπάνια του brand Haralas για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024.

Η εταιρεία HARALAS βαδίζει δυναμικά στη νέα σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024 με μία καμπάνια υψηλής αισθητικής στην οποία πρωταγωνιστεί  η Ευαγγελία Πλατανιώτη, μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου, παγκόσμιες πρωταθλήτριες τεχνικού σόλο και συγχρονισμένης κολύμβησης που εκπροσωπούν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου 2024.

Η νέα καμπάνια, που δίνει συνέχεια στη σειρά #FacesofHaralasεντάσσει στο επίκεντρο φέτος δυο νέα πρόσωπα, τώρα από τον χώρο του αθλητισμού,από μία διαφορετική οπτική.

Η αφοσίωσή στην αριστεία και η δέσμευσή για την επίτευξη των στόχων ενσαρκώνουν το πνεύμα της δύναμης, της χάρης και της κομψότητας που συνάδει απόλυτα με το brand HARALAS.

Τα μαγευτικά καρέ της νέας καμπάνιας , τα #FacesofHaralas μας παρασύρουν στον κόσμο τους και το υγρό στοιχείο του νερού, ενώ γινόμαστε θεατές ενός fashion film που εξυμνεί τη μόδα, τη νεανική ενέργεια και τα statement looks. Δύναμη, στυλ και διαχρονικότητα.

Η φετινή καμπάνια HARALAS εκπέμπει μια δυναμική και μοντέρνα οπτική, με φρέσκια και stylish προσέγγιση έχοντας τα φώτα στραμμένα πάνω στις πρωταγωνίστριες.

Στα πλαίσια των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, το brand HARALAS ενώνει την μόδα με την δύναμη, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση που συμβολίζει ο αθλητισμός.

Μέσα από την αλληλεπίδραση των πρωταγωνιστριών και τo fashion mood που κυριαρχεί, ξεδιπλώνονται τα trends για τη νέα σεζόν τα οποία ολοκληρώνονται με τα chic υποδήματα και αξεσουάρ των smart fashion brands.

Η πάντα on – trend private label Haralas Collection, η οποία περιλαμβάνει statement πέδιλαμπαλαρίνεςslingbacksflatforms,δερμάτινα σανδάλια και mulesθα ενθουσιάσουν τις απανταχού fashionistas.

Παράλληλα, τα καταστήματα Haralas διαθέτουνkey – pieces των μεγαλύτερων lifestyle fashionbrands όπως DKNYNine WestDrMartensUGGCarranoCapodarteTOUSGuessMacarenaJW PEITED BAKERPlein Sport,Circus by Sam EdelmanNEWD TAMARISTamarisTOMSBirkenstock καθώς και νέες προσθήκες όπως FlabelusCorina, CrocsKaty PerryLa Coque FrancaiseHoka Converse που συγκεντρώνουν τα βλέμματα στις εμφανίσεις της σεζόν.

Η ανδρική συλλογή χαρακτηρίζεται από άνεση και στυλ, ικανοποιώντας όλες τις προτιμήσεις και συνθέτοντας ιδανικά urban και island chic looks με brands όπως μεταξύ άλλων Boss Shoes, UGG, TOMS,  Guy Laroche, Polo Ralph Lauren, Gant και Camper καλύπτοντας ένα σημαντικό εύρος για τον σύγχρονο άνδρα.