Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ενοχλημένη με σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Κουράσατε με αυτό το αστειάκι»

Κουτσομπολιό

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους.

Ωστόσο, πολλοί είναι ακόμα εκείνοι, που τους θέλουν μαζί και αφήνουν σχετικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Τόσο η ίδια, όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν πολλές φορές αναφέρει ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ωστόσο, μάλλον έχουν κουραστεί από τον τρόπο που ο κόσμος εξακολουθεί να τους ταυτίζει. Άλλωστε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπως έχει παραδεχτεί, βρίσκεται σε νέα σχέση με τον μουσικό Γρηγόρη Μόργκαν ενώ οι φήμες θέλουν και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βρίσκεται σε νέα σχέση με την influencer Μαρία Παπαγεωργίου.

Έτσι λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση σε σχόλιο που δέχτηκε πρόσφατα σε βίντεό της στο TikTok το οποίο αναφερόταν στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε ένα βίντεο με ένα κουίζ σχετικά με το ποιος θα ήταν ο μελλοντικός της σύντροφος αν ήταν πριγκίπισσα της Disney. Tο αποτέλεσμα όμως, προκάλεσε και πάλι σχόλια που αφορούσαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ο Βασάλος ξεκάθαρα» σχολίασε κάποιος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να απαντά: «Κουράσατε με αυτό το αστειάκι πια» ενώ σε ένα άλλο σχόλιο απάντησε: «Δεν ήξερα να μη ζήσω όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος, γιατί αν θα χώριζα αργότερα θα ήταν κάποιοι άγνωστοι να σχολιάζουν τη δική μου ζωή. Άκου τώρα».

«Καμία αμηχανία. Σεβασμός λέγεται» έγραψε σε άλλο σχόλιο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.