Ανδρέας Βούλγαρης για Κατρίνα Τσάνταλη: «Αν θες κάτι να το κρατήσεις κρυφό, κρατιέται»

Κουτσομπολιό

Οι Alcatrash βρέθηκαν καλεσμένοι το πρωί της Παρασκευής 12/4 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time» και με την είσοδο του συγκροτήματος στο πλατό η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Ανδρέα Βούλγαρη για το νεογέννητο γιο του, καρπό του έρωτά του με την Κατρίνα Τσάνταλη.

Αρχικά, ο Ανδρέας Βούλγαρης ανέφερε για την ομοιότητα που έχει με το γιο του: «Λένε ότι είναι ίδιο. Είναι λίγο φωτοτυπία, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά αυτό είναι τώρα».

Ο Ανδρέας Βούλγαρης σε ερώτηση γιατί προτίμησαν με την Κατρίνα Τσάνταλη να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, αλλά και τις πρώτες μέρες με το γιο του, απάντησε: «Γιατί το κρατήσαμε κρυφό… Δε βγάζουμε την προσωπική μας ζωή… Πιστεύω αν θες κάτι να το κρατήσεις κρυφό, κρατιέται. Είμαστε σε μία φάση που μαθαίνεται επί τόπου…

Ασχολούμαι πάρα πολύ με το μωρό, όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν είχα ποτέ φόβο, δεν ξέρω γιατί, δεν είπα ποτέ ότι θα το πιάσω και θα σπάει. Η Κατρίνα είναι τέλεια. Την παλεύει όσο μπορεί. Αυτές οι φάσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά γενικά το πρόσημο είναι πολύ θετικό. Βλέπω πως αλλάζει μέρα με τη μέρα και πάει προς Κατρίνα. Καλό είναι αυτό. Και να μην το έχεις το πατρικό το βρίσκεις. Μόλις σε πετάξουν κολυμπάς».