Έσε: «Έτσι θέλουμε να είναι και η συνέχεια!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός απέδειξε απέναντι στην Φερεντσβάρος ότι βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο φτάνοντας στην νίκη με 1-0, με την οποία απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του Conference League

Με τον Σαντιάγκο Έσε να στέκεται στους τομείς που έδωσαν αίσθηση ανωτερότητας στους «ερυθρόλευκους»

Αναλυτικά, ο Σαντιάγκο Έσε μίλησε στην Cosmote TV για:

-τη νίκη του Ολυμπιακού: «Ήταν η στιγμή και η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα και να συνεχίσουμε αυτό που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια, πως έχουμε ικανότητες. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο, όμως υπάρχουν πράγματά που πρέπει να βελτιώσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι ώστε στη συνέχεια να είμαστε το ίδιο καλοί».

 

-το τι είπε ο Μεντιλίμπαρ στην ομάδα και ήταν πολύ ισορροπημένη: «Η κύρια οδηγία ήταν να μαρκάρουμε τους παίκτες που έβγαιναν από τα άκρα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλεονέκτημα και να χρησιμοποιήσουμε ως κύριο εργαλείο μας τα γρήγορα κατεβάσματα. Να είναι συγκεντρωμένος ο καθένας στη δουλειά που έχει να κάνει. Ευτυχώς καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να ακολουθήσουμε αυτή την οδηγία και με μία πολύ ωραία σέντρα του Ροντινέι καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Ήταν μία στιγμή για μας σήμερα που νιώσαμε πολύ μεγάλη ικανοποίηση, έτσι όπως ακριβώς απαιτεί αυτός ο σύλλογος, να τελειώσουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με μία νίκη κι έτσι θέλουμε να είναι κι η συνέχεια».

-την επιστροφή του κόσμο στα γήπεδα: «Μας είχε λείψει πάρα πολύ η στήριξη του κόσμου. Όλοι ξέρουν πως είμαστε πολύ δυνατοί όταν ο κόσμος μας είναι εδώ. Σήμερα νιώσαμε πολύ μεγάλη ώθηση. Πραγματικά ήταν ένα ωραίο συναίσθημα. Κι ένα πολύ μεγάλο μέρος της νίκης οφείλεται στη βοήθεια του κόσμου».

 

Tagged