«Είχα βάλει 8 γκολ με τον Αήττητο»: Ο «Μήτσος» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» έκανε ταξίδι στο χρόνο

Κουτσομπολιό

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί». Αυτό που έχει καταφέρει το «Ευτυχισμένοι Μαζί» είναι μοναδικό και σπάνιο, καθώς έχει καταφέρει να μείνει αναλλοίωτο στο χρόνο και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, έχει μείνει στις καρδιές των τηλεθεατών.

Πρόσφατα μια από τις πιο επικές σκηνές της σειράς γυρίστηκε και δημοσιεύτηκε στο TikTok, με αποτέλεσμα να γίνει viral. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 2,2 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

To viral video

Με πρόφαση αυτό το βίντεο, ένας αρκετά γνωστός δημιουργός περιεχομένου, επικοινώνησε με τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Ιντζεγιάν και δημιούργησαν ένα απολαυστικό βίντεο. Από τα πρώτα βήματα του influencer, αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν την ομοιότητα του με τον ηθοποιό.

Το concept του βίντεο περιτριγυρίζεται με ένα ταξίδι στο χρόνο. Όπως φαίνεται ο influencer παραλαμβάνει ένα μήνυμα για να συναντηθεί με έναν άγνωστο. Όταν χτυπάει την πόρτα του σπιτιού, ανοίγει ο «Μήτσος» με αποτέλεσμα να μείνει άναυδος. Τότε ακολουθεί ένας επικός διάλογος. Ο «Μήτσος» από το μέλλον αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή του. Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο και αν τελικά κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο παίκτη.

Το βίντεο όπως ήταν φυσικό έγινε viral με όλο και περισσότερους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν και να το κοινοποιούν. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 1,3 εκατομμύρια προβολές, ενώ αρκετοί είναι αυτοί αναφέρονται στην ομοιότητα των δύο ανδρών.