7160561

Δικηγόρος Μ.Χρονοπούλου: «Να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου – Υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια»

Κουτσομπολιό

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (28/2) τόνισε πως «εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εμείς οι φίλοι της Μαίρης στεναχωρηθήκαμε από τον ξαφνικό θάνατο. Δεν ξέρουμε όμως τι έγινε. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και για τον τρόπο που χτύπησε αλλά και για το πώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τώρα ολοκληρώθηκε μία προκαταρκτική που είχε γίνει από το αστυνομικό τμητά της Παιανίας όπου εξετάστηκε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της Μαίρης. Ακόμα δεν έχουμε βρει πιο είναι το ασθενοφόρο που την μετέφερε. Υπάρχει μία συσκότιση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «αναμένουμε να διατάξει περαιτέρω έρευνα ο εισαγγελέας. Δεν βρέθηκαν κοσμήματα και κάποια χρήματα στο σπίτι της. Στην απόφαση βρήκαν πως όλα τα πράγματα έκαναν 4.565 ευρώ.

Μόνο οι πίνακες, και τα χαλιά που είχε η Μαίρη ήταν πολλά. Αυτά όλα πλέον να ερευνηθούν. Πρέπει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου να δούμε τι έγινε εκείνο το βράδυ. Εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

Την Τρίτη (27/02) ο προϊστάμενος πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, με αίτημα προς την Εισαγγελία ζήτησε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου της ηθοποιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα έχει καταθέσει η Γεωργιανή βοηθός η οποία βρήκε σοβαρά τραυματισμένη τη Μαίρη Χρονόπουλου μέσα στο σπίτι της, αλλά και ένας ηθοποιός ο οποίος τη βοηθούσε σε διάφορες εργασίες και φέρεται να έχει λάβει ένα ποσό από την διαθήκη της.