Χρήστος Βασιλόπουλος: «Μου είπε ότι αν κάνω καταγγελία, δεν θα δουλέψω ξανά στην τηλεόραση»

Κουτσομπολιό

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε σε συνέντευξή του για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε όταν πήγε στην Αμερική, ενώ αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με έναν παραγωγό εδώ στην Ελλάδα.

«Όταν έφυγα δυσκολεύτηκα γιατί δεν ήξερα κανέναν στην Αμερική κι έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν. Βίωσα πολλές απορρίψεις στην Αμερική. Είχα σημάδια ότι πρέπει και μπορώ να μείνω στην Αμερική. Οι συνάδελφοί μου έλεγαν «που πας;», «τι θα κάνεις εκεί». Υπήρχαν σχόλια δημοσιογράφων που έλεγαν ότι πήγα στο Λος Άντζελες και κάνω τον κομπάρσο ή ότι δουλεύω στα μπαρ. Στην αρχή στενοχωριόμουν για τα σχόλια άλλα μετά το ξεπέρασα», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε στη συνέχεια: «Έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασίες, δεν έφυγα ποτέ. Με έχουν διώξει από δουλειά γιατί δεν έκανα υποκριτικά. Γυρίστηκε το πρώτο επεισόδιο και όταν το είδαν αποφάσισαν ότι δεν τους άρεσα. Με έδιωξαν από σειρά, δεν με πλήρωσαν ποτέ κι ο παράγωγος μου είπε ότι αν κάνω καταγγελία δεν θα δουλέψω ποτέ ξανά στην τηλεόραση».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Βασιλόπουλος υπογράμμισε πως «οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους, περάσαμε καλά άλλα είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή σκέψη για τα πράγματα. Δεν θα κάτσω σε μία σχέση 20 χρόνια για να μεγαλώσω το παιδί μου. Μπορώ να μεγαλώσω το παιδί μου χωρίς να είμαι σ’ αυτή τη σχέση. Με τη μητέρα του παιδιού έχουμε πολύ καλές σχέσεις γιατί ο κοινός παρονομαστής είναι ο Απόλλωνας. Με τον γιο μου έχω τις άμυνες μου, άλλα τις περισσότερες φορές είμαι απόλυτα παραδομένος. Είχα πάντα την ανάγκη να γίνω πατέρας και να κάνω οικογένεια. Ο γιος μου ήθελε να μπει στο αεροπλάνο μαζί μου όταν με άφησαν στο αεροδρόμιο».