Bελτιωμένη η Αγγλία, υπέταξε με 3-0 την Κόστα Ρίκα

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας, ολοκλήρωσε νικηφόρα την προετοιμσία της για το Μουντιάλ 2026, καθώς επικράτησε άνετα της Κόστα Ρίκα με 3-0, σε αγώνα που διεξήχθη στο Ορλάντο της Φλόριντας.

Πριν από τον πρώτο αγώνα της στις 17 Ιουνίου εναντίον της Κροατίας στο Άρλινγκτον του Τέξας, η εθνική Αγγλίας, έδωσε δύο αγώνες προετοιμασίας στην Φλόριντα (σ.σ. στον πρώτο νίκησε με 1-0 την Νέα Ζηλανδία), προκειμένου να εγκλιματισθεί στις ιδιοτροπίες του αμερικανικού καιρού.

Και το βράδυ της Τετάρτης (10/6) οι Αγγλοι διεθνείς, πήραν μια γεύση από αυτό, όταν μια σφοδρή καταιγίδα και καταρρακτώδης βροχή, κατέκλυσαν το γήπεδο στο στάδιο Inter&Co στο Ορλάντο, καθυστερώντας την έναρξη κατά μία ώρα την έναρξη της αναμέτρησης.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρατηρήθηκαν πολλές καθυστερήσεις και διακοπές λόγω καιρικών συνθηκών, που ενδεχομένως να διαταράξουν και το Παγκόσμιο Κύπελλο των 48 ομάδων που θα διεξαχθεί στο Μεξικό, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Τα «Τρία Λιοντάρια» έφθασαν εύκολα στην νίκη, χάρη στα τέρματα των Ντέκλαν Ράις (9`), Γκόρντον (68` πέναλτι) και Γουάτκινς (87`).

Tagged