Μπαρτζώκας: «Θα είναι φανταστικό εάν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκούς τίτλους!»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός ζει μεγάλες στιγμές και αποδεικνύει ότι αποτελεί με διαφορά τον κορυφαίο πολυαθλητικό οργανισμό της Ευρώπης, αφού βρίσκεται μπροστά στην πιο μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του.
Κι αυτό διότι μέσα στο προσεχές δεκαήμερο, διεκδικεί τρία ευρωπαϊκά τρόπαια μέχρι την επόμενη Τετάρτη (29/5) με αφετηρία το Final-4 της Euroleague, ενδιάμεσα τη ρεβάνς στον ευρωπαϊκό τελικό του European Cup στο χάντμπολ και τέλος τον σπουδαίο τελικό του Conference League για την ποδοσφαιρική ομάδα.
Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα για το γεγονός πως ο σύλλογος θα έχει τη δυνατότητα σε μία βδομάδα να διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης σε τρία διαφορετικά αθλήματα: μπάσκετ, ποδόσφαιρο και χάντμπολ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για την σπουδαία και ιστορική εβδομάδα του ευρωπαίου Ολυμπιακού:

«Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους για την ομάδα μας. Οι Έλληνες ξέρουμε πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας. Τι σημαίνει το πάθος που αυτός ο σύλλογος κι αυτή η φανέλα δημιουργούν στους φιλάθλους. Πώς επηρεάζουν τη ζωή τους. Εγώ που έχω αρκετά μεγάλο δείγμα τέτοιων ανθρώπων, ξέρω πόσο χαρούμενοι είναι με ό,τι έχει καταφέρει η ομάδα. Ακόμα και με το πόλο, πήγαμε τελικό στο γυναικείο. Με το βόλεϊ. Ξέρετε, ο Ολυμπιακός είναι αυτό το πράγμα. Αν καταφέρουμε αυτή την εβδομάδα να κατακτήσουμε έστω κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο για την ομάδα, θα είναι πολύ σημαντικό. Αν καταφέρουμε δύο ή τρεις θα είναι κάτι φανταστικό. Μακάρι».

Tagged