Ανανέωσε ο Θάνος Νίκλας με τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Μπάσκετ

Οριστικά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών παραμένει και την επόμενη σεζόν ο Θάνος Νίκλας. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε νέο συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Νίκλα. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση του Θάνου Νίκλα: «Με μεγάλη χαρά αποδέχομαι την ανανέωση του συμβολαίου μου με την αγαπημένη μας ομάδα. Το ταξίδι μας, μέχρι τώρα, ήταν γεμάτο προκλήσεις, εύκολες και δύσκολες στιγμές και αμέτρητες αναμνήσεις και ανυπομονώ να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι. Η υποστήριξή της διοίκησης είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μας επιτυχία. Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σε κάθε βήμα και την πίστη στο πλάνο μας, που μας επιβραβεύει με τη κατάκτηση τίτλων και τη διατήρηση μας στη κορυφή. Η επόμενη χρονιά χτίζεται για να γράψουμε νέες σελίδες δόξας στην ιστορία της ομάδας μας. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».

Tagged