Αλέξης Παππάς: Οι κόντρες στο Survivor και ο έρωτας με την Έλενα Αϊβαλή

Κουτσομπολιό

Ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα πρόσωπα στο Survivor 2024 είναι αναμφισβήτητα ο Αλέξης Παππάς.

Το μοντέλο και ηθοποιός δυόμιση χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και στους στίβους μάχης.

Αξίζει να σημειώσουμε δε πως μεσολάβησε η συμμετοχή του στο The Bachelor 2, όταν ο Αλέξης Παππάς αναζητούσε την ιδανική σύντροφο στο ριάλιτι αγάπης του Alpha. Στο πρόσωπο της εντυπωσιακής Αθηνάς, γνωστή και ως Αθηνά New York, ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως βρήκε μερικά από τα στοιχεία που αναζητούσε πάνω σε μια γυναίκα.

Η σχέση τους παρ’όλα αυτά δεν… περπάτησε, ενώ αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι, οι δυο τους ακολούθησαν χωριστούς δρόμους με την Αθηνά να επιστρέφει στη Νέα Υόρκη.

Η επιστροφή στο Survivor

Ο Αλέξης Παππάς λοιπόν επέστρεψε στο Survivor 2024 για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να επιστρέψει στην Ελλάδα νικητής. Μπορεί να μην έχει περάσει καιρός από την πρεμιέρα του ριάλιτι ωστόσο ο Αλέξης έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα αρκετές φορές.

Πρόσφατα οι αποκαλύψεις του Χρήστο Βολικάκη έφεραν τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι.

«Συμπαίκτης μου είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς με τον Χρήστο Βολικάκη να απαντά: «Και εδώ ακόμα είσαι ψεύτης», είπε ο παίκτης του Survivor 2024 αποκαλύπτοντας πως ο συμπαίκτης του «φωτογράφιζε» τον ίδιο πίσω από την δήλωσή του.

Οι δύο άνδρες ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους με τον Χρήστο Βολικάκη να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.