Ζόζεφιν: “Οι γονείς μου με άφησαν να επιλέξω τη θρησκεία μου, βαφτίστηκα πριν 5 χρόνια»

Κουτσομπολιό

Η Ζοζεφίν σε συνέντευξή της μίλησε για την βάφτισή της, που έγινε πριν 5 χρόνια, τη μητέρα της, αλλά και τη σχέση της με τον Νίνο.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «ζω το όνειρο μου, δόξα τω Θεώ πάνε όλα πολύ καλά. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, βαφτίστηκα πριν 5 χρόνια, γιατί οι γονείς μου, με άφησαν να επιλέξω μόνη μου τη θρησκεία μου. Μετά τη βάφτιση μου, πριν 5 χρόνια, έγινε επιτυχία το πρώτο μου τραγούδι. Ζήτησα από την αγαπημένη μου γιαγιά, Ειρήνη, να με βαφτίσει και είναι και νονά μου. Βαφτίστηκα μέσα σε κολυμπήθρα. Στην εκκλησία ήμασταν τρία άτομα, εγώ, η γιαγιά μου και η αδελφή μου. Είχα ανάγκη να βαφτιστώ, να αισθανθώ την ευλογία του Θεού. Από τότε όλα μου πάνε πολύ καλά».

Σχετικά με τη μητέρα της, η Ζοζεφίν επεσήμανε «η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και τραγουδούσε τα πάντα. Όταν της είπα ότι θέλω να γίνω κι εγώ, μου είπε “μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς”. Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα κι εγώ μαζί της. Δεν το ήθελε και με μάλωσε. Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή κριτής. Η μητέρα μου χαίρεται για έμενα, γιατί νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Όταν ήμουν 9 χρονών, η μητέρα μου έκανε την πρώτη της επιτυχία και τη θυμάμαι ακόμη. Η μητέρα μου εγκρίνει τη σχέση μου και τον Νίνο».

Όσον αφορά στον Νίνο, σημείωσε «μου αρέσει πάρα πολύ όταν ο Νίνο φοράει γυαλιά. Όταν είμαστε στο σπίτι με τον Νίνο είμαστε απλοί, ούτε εκείνος φοράει γυαλιά, ούτε εγώ είμαι ντυμένη έτσι. Για έμενα, σε μία σχέση το πιο σημαντικό είναι η ειλικρίνεια και να υπάρχει καθαρό τοπίο, εκεί λέω το “για πάντα”. Δεν μου αρέσει καθόλου η ζήλια. Ούτε το δείχνω αν ζηλεύω, ούτε δίνω δικαίωμα να ζηλέψουν. Είμαι εγωίστρια και δεν δίνω χώρο σε κατινιές, λέω “είμαι η Ζόζεφιν”».