Ο Σέρβος σέντερ δεν βρίσκεται στις επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αποψινό ημιτελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην τουρκική ομάδα
Οριστικά χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στη σύνθεσή του θα παραταθεί ο Ολυμπιακός στον αποψινό πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
Η 12άδα των ερυθρολεύκων για τον αγώνα που ξεκινά στις 17:00 έγινε γνωστή με το όνομα του Σέρβου σέντερ να απουσιάζει. Θυμίζουμε ότι ο Μιλουτίνοφ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τενοντίτιδας που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει να τον αφήσει εκτός ματς.
Εκτός του Μιλουτίνοφ στην 12άδα δεν είναι και οι Όμηρος Νετζήπογλου, Νίκος Πλώτας και Γιώργος Μπουρνελές.
Αναλυτικά η δωδεκάδα:
Μίλερ-ΜακΙντάιρ, Μοντέρο, Ντόρσεϊ, Τζόσεφ, Γουόρντ, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Εντιάι, Φουρνιέ, Καραγιαννίδης, Χολ, Τζόουνς.

