Βραζιλία: Σκότωσε τη γυναίκα του και πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

Ειδήσεις

μια δημοφιλής fitness influencer από τη Βραζιλία δολοφονήθηκε από τον άνδρα της κατά τη διάρκεια ενός καβγά και ο δράστης πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της.

Η 30χρονη Debora Michels βρέθηκε πεταμένη σε ένα πεζοδρόμιο στο Μαυροβούνιο, μια πόλη στη νότια πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία πιστεύει ότι την άτυχη γυναίκα τη σκότωσε ο επί 10 χρόνια σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της.

Ο άνδρας Alexander Gunsch, φέρεται να άρπαξε την Deby από το λαιμό και να την πέταξε πάνω σε μια ντουλάπα. Σε αυτό το σημείο, είπε στην αστυνομία ότι η σύζυγός του που ήταν bodybuilder άρχισε να αισθάνεται άρρωστη και σύντομα έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια ξεκίνησε για να την πάει στο νοσοκομείο, αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρή, την πέταξε στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι των γονιών της.

Το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο ύποπτος έβγαλε το πτώμα της Deby από το αυτοκίνητό του και το πέταξε στο πεζοδρόμιο.

Εξοργισμένος και συντετριμμένος αδελφός της Alex Michels δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Αυτή η κατάσταση είναι αποκρουστική. Αυτό που θέλει η οικογένειά μας είναι δικαιοσύνη. Δεν μπορείτε να αφήσετε κανέναν ατιμώρητο».

Πρόσθεσε ακόμα ότι η Deby ήθελε να χωρίσει. «Η οικογένεια έχει πολλή δύναμη για να αντέξει αυτή την κατάσταση. Η κοινότητα είναι τρομοκρατημένη. Την ημέρα πριν από το έγκλημα συζητούσαν να χωρίσουν. Όλα έμοιαζαν να είναι καλά, μέχρι που οι γονείς μου ξύπνησαν και βρήκαν την κόρη τους νεκρή μπροστά στο σπίτι», είπε ο αδερφός της γυναίκας.