Τζένη Θεωνά: “Με μπερδεύουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό”

Κουτσομπολιό

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για την οικογένεια, την καριέρα της, αλλά και την τηλεόραση, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Επίσης, αποκάλυψε ότι την μπερδεύουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και χαίρεται πολύ όταν συμβαίνει αυτό.

Αρχικά, η παρουσιάστρια είπε: «Νιώθω πολύ μεγάλη που κλείνω 20 χρόνια τηλεοπτικής πορείας. Βλέπω αυτό το κοριτσάκι σαν μικρή μου αδελφή. Δεν έχω πάρει το πτυχίο μου στη δημοσιογραφία, νομίζω ότι κανείς δεν γίνεται επαγγελματίας τελειώνοντας την σχολή. Ποτέ δεν είχα στόχο και όνειρο να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία, ήμουν καλή μαθήτρια, ήθελα να γίνω ηθοποιός».

Μιλώντας για την οικογένειά της στη συνέχεια, ανέφερε: «Ο γιος μου, Αρίωνας, με έχει δει να παίζω στο θέατρο και τον πήρα μαζί μου μια φορά σε γύρισμα. Θα τον ξαναπάρω σε 20 χρόνια. Δεν είμαι control freak, ελέγχω ό,τι μπορώ γύρω από το παιδί. Με τον Δήμο δεν θα μαλώσουμε, πλέον, για το παιδί. Τα πρώτα χρόνια υπήρχε έντονη κούραση και δεν υπήρχε τόση ψυχραιμία. Υπάρχουν πράγματα που εγώ διαφωνώ με τον Δήμο σε ό,τι αφορά τη διαπαιδαγώγηση του Αρίωνα, όμως είναι ο μπαμπάς του».

Για την καριέρα της, η Τζένη Θεωνά σχολίασε: «Η εκπομπή που παρουσιάζω με έχει επηρεάσει στον τρόπο που αντιμετωπίζω τους ανθρώπους και κατ’ επέκταση τη μητρότητα. Δεν έχω μετανιώσει που αρνήθηκα τηλεοπτικές προτάσεις, δεν ήμουν έτοιμη, σε κάποιες δεν ταίριαζα και δεν θα μου ήμουν καλή. Στη δουλειά αυτήν δεν έχω διεκδικήσει κάτι, έχω κάνει μόνο ό,τι μου έχουν προτείνει. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε ριάλιτι όσα χρήματα και να μου έδιναν, κάποια πράγματα δεν έχουν τιμή. Κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα».

Τέλος, η Τζένη Θεωνά σημείωσε: «Όταν μου έκαναν πρόταση να κάνω πρωινό δεν ήταν καλή η στιγμή, ούτε η δική μου η ηλικία, ούτε είχα βρει ομάδα. Δεν έχω καμία μανία να κάνω πρωινό ή κάτι ζωντανό αλλά θα το σκεφτόμουν. Έχω δει πολύ καλούς ηθοποιούς να είναι εξαιρετικοί παρουσιαστές. Ο Τάσος Ιορδανίδης είναι εξαιρετικός παρουσιαστής. Μου αρέσει η Δανάη Μπάρκα και η Ευγενία Σαμαρά στον ρόλο της παρουσίασης, έχουν ωραία ενέργεια και με τραβάνε να τις δω. Με μπερδεύουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό και λέω “ευχαριστώ”. Είναι υπέροχη σε αυτό που κάνει».