Τσικίνιο: «Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε καυτή ατμόσφαιρα»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Οι Ούγγροι έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν πολύ θερμή ατμόσφαιρα ενόψει της αναμέτρησης της Φερεντσβάρος με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Τσικίνιο εκτίμησε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης (22/02), ο Πορτογάλος μέσος ανέφερε ότι «είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε καυτή ατμόσφαιρα και σε πίεση. Αυτό μας βοηθά να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.
Βοηθά πολύ εμάς τους παίκτες να αγωνιζόμαστε κάθε τρεις μέρες, γιατί μας δίνει αγωνιστικό ρυθμό. Υπήρχε και το ρεπό που μας έδωσε ο προπονητής, οπότε τώρα πνευματικά και σωματικά είμαστε πολύ καλά.
Η προσαρμογή μου ήταν πάρα πολύ εύκολη, βρήκα πολλούς συμπατριώτες μου κι αυτό βοήθησε. Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζεις τόσο καλύτερα νιώθεις και μπορείς να αποδώσεις. Ο νέος προπονητής μάς έχει μεταδώσει τις δικές του ιδέες και προσπαθούμε να τις εφαρμόσουμε.
Όταν πάνε καλά τα πράγματα, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και μπορείς να παίζεις όλο και καλύτερα. Μέρα με τη μέρα θα βελτιωνόμαστε, ο καθένας ατομικά αλλά και σαν ομάδα».

Tagged