Τραϊάνα Ανανία: Απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Όσα λέει δεν είναι αποδεδειγμένα»

Κουτσομπολιό

Η κάμερα της εκπομπής «Ι love Σουκου» συνάντησε την Τραϊάνα Ανανία στα παρασκήνια του J2US όπου συμμετέχει. Η ηθοποιός απάντησε στα όσα ανέφερε πρόσφατα για εκείνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον οποίο, όπως είπε, δε γνωρίζονται.

«Εγώ είδα μια κριτική και είπα “δεν μπορεί να μιλάς για συμπεριφορές περίεργες, όταν απλοί εργαζόμενοι σε κατηγορούν για αυτό”. Η ίδια είπε “ήμουν τοξική” και εγώ πάνω κάτω αυτό πήγα να περιγράψω. Τι μπορεί να έχει ένας απλός εργαζόμενος με την Τραϊάνα; Να την ζηλεύει; Δεν μου το είπε ένας, μου το είπαν όλοι. Έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί. Έτυχε να μιλήσω και με ηθοποιό που έχει παίξει μαζί της στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” και μου είπε ότι είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέω» είχε πει μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δε κατάλαβα αυτό που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τους απλούς εργαζόμενους. Υπάρχουν οι απλοί και οι σύνθετοι εργαζόμενοι; Ποιοι είναι οι απλοί εργαζόμενοι. Δεν κατάλαβα αυτό που είπε. Έχω πάρα πολλές απορίες. Ο άνθρωπος αυτός δε με γνωρίζει. Εγώ είπα την αλήθεια μου σε σχέση με μια εμπειρία που είχα όταν ήμουν 19 χρονών, σε μια περιοδεία που είχα τριών μηνών, με έναν άνθρωπο.

Μια εμπειρία 100% βιωματική και αληθινή, και ήρθε ένας τρίτος άνθρωπος να σχολιάσει τη δική μου αποδεδειγμένη εμπειρία. Όσα λέει εκείνος δεν είναι αποδεδειγμένα. Δεν τον ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που αυτή τη στιγμή που βιώνω κάτι τόσο όμορφο έγινε αυτό.

Η αλήθεια είναι, ότι όταν μια παραγωγή είναι τόσο καλά οργανωμένη και όλα λειτουργούν τέλεια, δε μπορείς να βγάλεις κάποιον κακό εαυτό, να δυσανασχετίσεις για κάτι. Σε κάτι που μπορεί να υπερβεί τα όριά μου, να με θίξει, δε θα κάτσω να βουλώσω το στόμα μου. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου να γίνει σωστά η δουλειά μου και ξέρουν όλοι πόσο καλά δουλεύω» ήταν η απάντηση της Τραϊάνας Ανανία.